NEWS- YOU CAN NOW SUPPORT ME ON WWW.TALENTBOEK.NL


****** CLOSED ITEM ******

 

NEWS- As of this week YOU can now also support me financially for the new season by visiting the Dutch official topsporter website WWW.TALENTBOEK.NL . Last month I’ve been added to their site because of my international sport status. Go and checkout the TALENTBOEK.NL site to read the full story of my personal goal to GO FOR IT! (look for; donatiedoelen and type in my name etc…), Thx!.

NEDERLANDS: Vanaf deze week kunnen jullie mij nu ook financieel ondersteunen voor dit seizoen door de officiële Nederlandse topsporters website WWW.TALENTBOEK.NL te bezoeken. Ik ben onlangs toegevoegd vanwege de internationale topsport status die ik voor dit seizoen gekregen heb. Lees mijn volledige verhaal en tegenprestaties op de site om te lezen hoe ik ER VOOR WIL GAAN! (ga op de site naar; donatiedoelen en toets mijn naam in om mijn doel te zien), bedankt!